IV. Mesék, Hősök, Legendák Íjászverseny 2015.09.12: Eredmények, Képek

2015.09.18. 18:00 Íjász-Karesz


Kedves íjász Barátaink!
Murphy óta tudjuk, hogy igazán összekutyulni valamit csak számítógéppel lehet és ez most mireánk is érvényes. Mint tudjátok a Mesék Hősök Legendák idei eredmény hirdetésébe bizony betette a kezét Bill Gates és ez nekünk nem esett annyira jól és a mosolyunk se volt őszinte tőle. Mindez magyarázat és nem mentség. 
Az érintett versenyzőket személyesen vagy levélben megkerestük és a díjaikat eljuttatjuk hozzájuk. Szerény kárpótlásul az elszenvedett lelki sérelmekért a következő versenyünkön mentesülnek a nevezési díj megfizetése alól vagyis a mi kontónkra lőhetik szét a célokat.
Idénre már nem tervezünk több versenyt, jövőre azonban szokásaink szerint négy jó hangulatú remek versenyt szeretnénk ahová elvárunk benneteket.
Az eredményeket megnézhetitek ITT!
Kövesdi Hajni fotóit itt nézhetitek meg!
További fotókat szívesen fogadunk, és itt az oldalon meg is osztjuk!
H.Í.C.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr547798620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása