Várpalota, 2012.04.27.

2012.06.01. 11:23 HAron

Az V. Hun napok rendezvénysorozat keretein belül megrendezett íjászversenyen vettünk részt Várpalotán.
Korán érkeztünk, így a nevezés után jutott idő a nézelődésre. A Thury-vár melletti területen számos kereskedő és kézműves kínálta portékáit. Szerencsések voltunk, mert Jamesz íjára is sikerült göböt rakatnunk. Annyira készült a versenyre - az ajándékba kapott girbe-gurba vadnarancs íjával-, hogy teljesen elfelejtette ezt az apróságot. :))))

 

  

Minden csapat kapott hazai beírót, aki ismerte a pályát és a feladatokat.
Gondoltak rá a szervezők, hogy alaposan megismerjük a vár minden szegletét, így 2 cél meglövéséért a vár tetejére is fel kellett mászni.
Lőttünk fellógatott dobókockára (pöttyök 10 pont, élek 8, minden más 5), 3 és 2D-s állatkákra, bukócélra, árokban "úszó" halakra... A végére átformálódtak a reggeli gondolataim, miszerint a 12 célt kevésnek véltem. A nagy melegben kellőképpen kipurcantunk és simán beértük ennyivel! :)))

 

  

Az ebéd elfogyasztása és az eredményhirdetés között színes programokkal múlathattuk az időt a tikkasztó hőségben. (Lovasbemutató, barantások bemutatója, történelmi zászlók találkozója, stb.)

 

  

Az eredményhirdetésre elég későn került sor, de megérte kivárni. :)))

Eredményeink:

Szabó Krisztina Tünde női tradi I. hely
(Az elért pontszám a férfi mezőnyben is elég lett volna a dobogóra. Juhíjjjjj, csak valami csoda történhetett. :))) )

A vár környéke szép és érdekes helyszín volt, nagyon jól éreztük magunkat; jól szervezett, gördülékenyen lebonyolított verseny volt! Köszönet érte az Őrzők Rendje Egyesületnek!

  

 

(szkt)

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr344558936

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása