Táborfalva 2011.06.11

2011.06.21. 12:17 HAron

A Táborfalvi Hagyományőrző Íjász Egyesület által megrendezett versenyen jártunk, ahol legfőképpen 3d-s célokra lehetett lőni.

 Családias hangulat fogadott minket, lehet azért, mert kevés versenyző volt. Az idő is kegyes volt hozzánk, épp íjászathoz ideális.

 

 

A célpontok gabonaföld mellett és a réten voltak kihelyezve, de volt olyan célpont is ami a fák között volt "elbújva":). Nehezítésképpen hol egy kis dombról kellett lőni, de volt olyan is, hogy a vonatsín akadályozott minket.

 

 

Amikor délelőtt megérkeztünk, és regisztráltunk, nem tudtuk figyelmen kívül hagyni, hogy mellettünk, már készült a finom babgulyás, jól esett a verseny után egy kis meleg étel és egy kis pihenés.

Az eredményhirdetésig, aki még nem fáradt el, benevezhetett a távlövészetre is.

A vesszőink épségben megúszták a versenyt, egy két vesszőt azért keresgélni kellett (két csapatárs ugyanis még nem fáradt el, és kipróbálták milyen magasra és messzire tudnak lőni a mezőn), de az örömködés és kis gyalogolás után sikeresen megtalálták őket :)).

A szervezők azt sem hagyták figyelmen kívül, ami nagyon szép gesztus volt, hogy engem is megajándékozzanak egy oklevéllel első versenyem emlékére.

 

 

Mindenkinek ajánlom, hogy járjon versenyezni!

 

 

 

Eredményeink:

Szabó Krisztina Tünde   női   tradi I. hely
Nyágai Attila  ifi  olimpiai I. hely

 

(lári, képek: szkt)

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr483002746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása