Gratulálunk!

2011.06.24. 14:08 HAron

Havasi Ferenc és kedves neje Havasi Ferencné szép eredménnyel végzett a Tápiószentmártonban megrendezett „Történelmi Országos Bajnokságon” hosszú íj kategóriában.

Ezúton gratulálunk nekik, és további sikereket kívánunk!

 

Egy rövid beszámoló Feritől:

„MISZ OB, történelmi szabályrendszer szerint (7 db ügyességi, 7 db 3D, 7 db lőlap, 8-tól 30 m-ig elhelyezve, plusz aranykaró lövés, célonként 3 vessző). Szép időnk volt enyhe széllel. Tápiószentmárton Kincsem lovas park, Atilla domb.

A versenyt döntő zárta azokban a kategóriákban ahol 5 főnél több volt az induló, történelmi hosszú íjban ketten voltunk így ez ránk nem vonatkozott, de a nomád íjjal lövőket alapos próbára tette, mert az első 8 egyenes kieséses rendszerben újra osztotta a helyeket, és nem mindenki ott zárta este ahol délután elkezdte.

Hosszú nap volt, de megérte, mert remek cimborákkal szép környezetben jól telt az idő.”

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr353011394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása