Pilisjászfalu 2011. 09. 24

2011.09.26. 11:00 HAron

2011. 09. 24, Pilisjászfalu

A Pilisi Királyi Íjászok őszi versenyén jártunk Pilisjászfalun 2011. 09. 24-én

Egy régi bányakatlanban kialakított pályán 21 jól kitalált, furmányosan megrajzolt célt kellett leküzdenünk. Sok kudarccal szembesülve már a pálya elején sokan sejtették, hogy nem lesz egy pontvadász verseny. :))) Példának okáért a birkanyájban legelésző 3 db fekete bárányka vagy a 3 kismadár a fa körül 1-1 vesszővel meglőve. Nemigen kellett rettegniük nyilainktól! :D

 

 

A tűző napról az erdő sötétebb zugaiba érkezve jól ki kellett nyitni a szemünket, hogy lássuk, hol rejtőznek az erdőben megbújó 3D-s állatkák. Akadt belőlük válságban nevelkedett sovány egyed, de nagyobbacska is. Természetesen a méretesebbek kellő távolságból lesték vesszőink érkezését - és egyben távozását :)))) Mivel a szervezők nagy gondot fordítottak arra, hogy ne legyen unalmas a pálya nem tettünk sok kárt a drága 3D-s célokban .... :D Ültek célok lent a szakadékban, fent a fán vagy éppen egy kisebb domb tetején.

 

 

Több feladat nagyon tetszett, jó ötletekkel gazdagodtunk, de főleg a változatos pálya tette rendkívül izgalmassá és érdekessé a versenyt.

Szlovákiából érkezett csapattársainkkal remek hangulatban és baráti légkörben lőttük végig a napot.

Néhány vesszőnk a kövekbe csapódva elhalálozott, de majd legközelebb pontosabbak leszünk, és a célt lőjük nem pedig a környezetét. :)))) Annál is inkább, mert pár darab ott is maradt emlékbe az avar alatt.

 

 

A csapatok beérkezése kicsit későre sikeredett emiatt a távlövés kezdete is, így a rangsorolót már naplementében tapsoltuk végig.

Remek verseny volt! Köszönet a szervezők rengeteg munkájáért!

Nagy élményt nyújtott ilyen gyönyörű környezetben versenyezni. (A képek magukért beszélnek!)

 

 

 

Eredményeink:

Szabó Krisztina Tünde női tradi I. hely
id. Kondri János férfi VR I. hely
Szaniszló Roland gyerek tradi III. hely

 

A verseny eredmények ITT találhatóak.

 

 

(szkt

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr63257312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása