Pünkösdi íjásznap - Meghívó, 2013.05.20

2013.04.24. 16:14 HAron

2013.05.20, Pünkösdi nyílt nap - Meghívó

Pünkösdi íjásznap

Meghívó
 

A korábbi nyílt napokról és rendezvényekről szép emlékeket őrzünk, ezért elhatároztuk ismét tartunk egy nyílt napot május 20-án, Pünkösd hétfőn a Ligeti horgásztó partján, melyre szeretettel várunk minden érdeklődőt.

Igyekeztünk olyan programot összeállítani, amely minden korosztály számára vonzó lehet, függetlenül attól, hogy milyen íjásztudással, tapasztalattal rendelkezik. Kiépítünk különböző lőállásokat, amelyeken folyamatosan és változatos célokra lehet majd lőni.

A gyerekek esetében próbáljuk még inkább játékossá tenni a feladatot, így náluk a céltáblákra lufikat teszünk ki és apró ajándékokat is osztunk ki azok között, akik eltalálják őket. A lufi lövéssel egyébként nem csak a kicsik próbálkozhatnak majd, mert a nagyok körében sikerélményt jelent a kilövésük.

Elsősorban azokra számítunk, akik most ismerkednének az íjászattal, így a programot is rájuk gondolva alakítottuk ki. De természetesen az aktív, gyakorlott íjászokat is várjuk szeretettel, akad majd számukra izgalom.

A rendezvény ideje alatt egyesületünk tagjai nyújtanak majd segítséget és ügyelnek a biztonságra. Készségesen állunk majd rendelkezésre.

 

Az időpont: 2013.05.20. 10:00 - 18:00 óra között

 

A helyszín: A Haraszti Liget kft jóvoltából a nyílt napot a Ligeti-tó melletti területen tartjuk. A lenti térkép segít az eligazodásban.
Bejárat a Somogyvári Gyula utca felől lesz.
Ha valaki autóval érkezik, akkor kérjük, azokban az utcákban parkoljon, ahol még nincsenek épületek, hogy ne akadályozzuk az ott lakókat.

 


Térkép nagyítása

 

Aki ellátogat, az alábbi programokkal találkozhat:

  • Megismerkedhet az íjászat alapjaival, a hozzá szükséges eszközökkel

  • Megismerhet és kipróbálhat különböző íjtípusokat

  • Kicsiknek pontgyűjtés (lufi lövés) apró ajándékokért.

  • Nagyoknak vetélkedőket tartunk, melyekhez a helyszínen rögtönözünk csapatokat. Itt díjakkal nem tudunk szolgálni, pusztán a játék öröméért megy majd a vetélkedés.

  • Délután összeépítünk egy pár célból álló pályát és rendezünk egy kis versenyt, amelyen kizárólag a kezdő íjászok indulhatnak.

  • Hogy a gyakorlottabbak se unatkozzanak, ők pedig lőhetnek repülő korongra, távolra kihelyezett célokra.

 

Mi azért szeretjük az íjászatot, mert a szabadidőnket egy jó társaságban, szabadlevegőn tölthetjük el. Megfeledkezhetünk egy pár órára ügyes-bajos dolgainkról, kiszakadhatunk egy kicsit a hétköznapokból. Ezt az érzést másokkal is szeretnénk megosztani. Várjuk szeretettel!

 

 

H.Í.C. 

Szólj hozzá!

Címkék: hírek meghívó közérdekű pünkösdi íjásznap

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr715244938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása