Érsekvadkert, 2013.06.01.

2013.06.21. 22:48 HAron

2013.06.01. Érsekvadkert

Gyönyörű környezetbe csöppentünk mikor megérkeztünk a Vadkerti Szittyák Íjász Kör által szervezett versenyre.

Vendéglátóinkra nem lehetett panasz, kedves fogadtatásban volt részünk!!! Korlátlan mennyiségben állt rendelkezésünkre zsíros-, lekváros- és nutellás kenyér is.

Lakmározhattunk pukkadásig, hogy legyen erőnk a célokat végig lőni. (Sajnálhatod Áron, hogy nem voltál ott!!!!! :)))  )

 

  

A csapathirdetés után gyorsan el is kezdődött a verseny. Vagyis a célok megközelítése... Az előző napi eső miatt az erdei utakon való gyaloglás nem volt annyira egyszerű, cuppogott rendesen a cipőnk a sárban. :)) Ezt persze feledtette a meseszép környezet és a szervezők találékonysága.

  

  

Változatos és ötletes célokkal teli pálya várt ránk, maximálisan kihasználva a szuper környezeti adottságokat. Lőhettünk lesből lefele, felfele a domboldalra kihelyezett célokra, apró pici malacra a csöpp "tó" partján, de volt lengő- és mozgó cél és lóról lőhető bukócél is.

 

  

Minden csapat kapott "túravezetőt" is, akinek a beírás is feladata volt, így nem tévedtünk el az erdőben és minden célnál tudtuk pontosan mit hány vesszővel kell hatástalanítanunk.

Az eredményhirdetés előtt távlövő versennyel múlathattuk az időt, de nem kellett sokat várnunk, hogy megtudjuk mit produkáltunk.

 

  

Eredményeink:

ifj. Kondri János ifi longbow I. hely
id. Kondri János felnőtt férfi VR II. hely
Szabó Krisztina Tünde    felnőtt női VR I. hely

 

Nagyon jól éreztük magunkat!!! Köszönjük a szervezőknek ezt a remekül megszervezett versenyt!!!

 

(szkt

Szólj hozzá!

Címkék: versenyek élménybeszámolók

A bejegyzés trackback címe:

https://haraszti-ic.blog.hu/api/trackback/id/tr835372878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása